Mällit suuhun varkaus suomi

mällit suuhun varkaus suomi

Muijan keräillessä itseään annoimme hänelle lastimme nieltäväksi ja muija nielaisikin spermat ilman sen kummempia sanomisia. Spermojen juottaminen naiselle paitsi suuseksissä ei ole aikaisemmin kuulunut seksielämääni ja olenkin ihmeissäni siitä miten voimakkaasti tämän kokemuksen muisteleminenkin kiihottaa minua. Olen koettanut löytää netistä ilmaisia bukkake sivuja, mutta menestys on ollut huono. Mitä mieltä naiset ovat asiasta?

Onko teidänmielestä eri juttu jos nielee spermat lasista eikä suoraan "hanasta"?? Eihän siinä muuta eroa teknisesti ole kuin että sperman näkee kun se on lasissa. Lastin määrähän on sama. Tähän toivoisin kommentteja niiltä, jotka ottavat suihin loppuun asti. En ole uskaltanut ehdottaa spermojen juontia lasista enää kenellekkään, vaikka se kiihottaisi minua kovasti.

Ei sperma minusta ole pahanmakuista. Jos se kiihottaisi kumpaniani voisin juodakkin mällit kupista. Tosin useamman miehen lasteista kieltäytyisin. En joisi lasista edes yhden miehen enkä etenkään kahden miehen spermoja. Suoraan "hanasta" kyllä menee alas ja se onkin oikein kivaa. Eihän sperma edes maistu juuri millekään. Miksi suraan varresta voi imeä lastit, mutta lasi on inhottava?

Näyttääkö sperma niin pahalta sitten? En mä tiedä, se nyt vaan tuntuu jotenkin ällöttävältä juoda lasista spermaa. En mä ymmärrä miks ne spermat pitäis yleensäkään sinne lasiin työntää. Ja mikä siinä on kiihottavampaa, että nainen juo ne lasista ennemmin kun nielee suoraan?

Tämä on tosin naisen mielipide, mutta luulen että se on juuri siinä että ne spermat näkyvät siinä lasissa. Jos lastin vain ampuu suuhun ja se heti niellään niin menee itu siitä nielemisestä. Mitä järkeä siinä muuten on jos mies ei edes tiedä miten iso lasti nyt lähti. Ainakin minä kiipeän miehen luo ja näytän kielen päällä olevan lastin ennen kuin nielen. Ainakin kaikki miehet ovat olleet todella kiihottuneita tästä ja arvostaneet enemmän kunnon suihinottoa.

Lasista voisin spermat helposti juoda, mutta sinne lasiin lastin saaminen voi olla hieman hölmö suoritus. Oot kuin tehty mun tarpeiden tyydyttämiseen! Toi jos mikä on rohkean ja hyvän naisen merkki että kerää koko lastin suuhun ja näyttää saaliin sit,koska se on totta että pitää tietää paljonko sitä tuli tällä kertaa Mitäs sä haluaisit keskustella? Kiitos kannstuksesta joka tapauksessa.

On hyvä että tapaa samanmielisiä ihmisiä. Suudellessa kuola vaihtuu, mutta se ei haittaa. Miten olis vaiks sähköpostilla jos vaihtas mielipiteitä ym. Vaikutat niin oikeen tyyppiseltä et olis mukava rupatella. Kirjoita mulle niin katotaan!

Jees oikea meininki Kumihanskat käteen ja oikein kunnolla rankomaan tuommoisia pikkuhuoria. Itseäni ainakin ei normi seksi enää jännitä. Paljon jännittävämpää on tehdä uden panon kanssa jotain likaista.

Kuten esim ekalla panolla yrittää vetää muijaa perseeseen ja saada se sen jälkeen ottamaan suihin. Muuten pojat onnistuu aika usein jos muija on lämmin. Samoin iso toosaiset muijat joita inhoan saa luonani nyrkkipanon. Sen kun nuolet klitorista ja ujutat sormia vaan sisään niin kohta on vittu niin liistessä että koko nyrkin saa sisään.

On muuten hauska fiilari. Kännykourassa molotetaan talsien ympäri kauppaa ja välillä molotetaan kovaan ääneem kaupanedessä. Oikea paikka olisi kaupungimvaltuuston kokouksen aikana lehteri täynmä molottajia. Etsi Toggle navigation Valikko. Miksi tyrkytätte itseänne Joronjäljessä usein näkee itseään tyrkyttäviä.

Rahantulausta Vekarabussit Soisalon vekarabussit ajelee tyhjinä. Markettimolotus Prismastakin tullu molottajien marketti. Varmaan olisi parempi jos suutelemisen sijaan keskittyisit äidinkielen kirjallisen ilmaisun koulutehtäviin? Meinasitko yrittää räppäämisen maailmanennätystä tuolla litanialla? Voisit kokeilla vetää sen sanaa minuutissa. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Lesboseksi hot milf massage

Eroottinen hieronta miehelle kuumasuomi

Jos sulla on oma kulta niin ehdota ihmeessä hänelle moista, mä ainakin otan kaikki mieheni ehdotukset innolla vastaan enkä koe että se olisi jotenkin perverssiä. Kuvailemasi tilanne jossa nainen joi kahden vieraan miehen spermaa ei ole välttämättä juuri sitä mitä minä voisin tehdä. Varmaan olisi parempi jos suutelemisen sijaan keskittyisit äidinkielen kirjallisen ilmaisun koulutehtäviin? Otatte juopuneen tyttö paran mukaanne ja nussitte häntä, sitten vielä viitsitte juottaa hälle spermojanne!! Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Olen koettanut löytää netistä ilmaisia bukkake sivuja, mutta menestys on ollut huono. Tämä toinen kuitenkin jäi piri päissään kanssamme jatkoille ja syötimme hänelle ja itsellemme lisää mömmöjä. Eihän sperma edes maistu juuri millekään. Miten olis vaiks sähköpostilla jos vaihtas mielipiteitä ym. Varmaan olisi parempi jos suutelemisen sijaan keskittyisit äidinkielen kirjallisen ilmaisun koulutehtäviin? Olen koettanut löytää netistä ilmaisia bukkake sivuja, mutta menestys on ollut huono. Miksi tyrkytätte itseänne Joronjäljessä usein näkee itseään tyrkyttäviä. ILMAISTA SEURAA SUOMI  KESKUSTELU