Siskon pillua kiimaista pillua

siskon pillua kiimaista pillua

Pian mentiin meille ja se nuoli mulle parhaat orkut mitä oon saanu ikinä ja pyysi pissaamaan suuhun kylppärissä. Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä. Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen. Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen. Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä.

Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan. Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua. Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa. On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa. Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan. Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin.

Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään. Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n. Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua.

Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään. Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä. Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla?? No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla. Mulle kävi viking linellä kerran mäihä. Iskin baarista oikein isotissisen ja isoperseisen tammukan, tissien koko varmaan joku DD ja perät oli tehty vain sitä yhtä varten.

Se oli varsinainen panokone. Ensin käytiin suihkussa yhdessä. Siellä se meinas syödä mulkun kokonaan - tai ainakin siltä tuntui. Kun pääsytiin sänkyyn, niin ensin työnsin mulkun naisen vittuun oikein kunnolla, mutta neiti halusikin perspanoa. Ensin tuntui, että ei mene sisään sitten millään, vaikka kyrpä seisoi kuin kanki. Liukastus kuitenkin auttoi, että pääsin tosi toimiin. Neitokaisella oli mukanaan tekomuna, jonka se halusi vielä vittuun sisään ja vibra päälle.

Tekihän kutaa kun kulli oli tiukassa perseessä hierottavana - voi taivas. Eihän sitä käsittelyä kestänyt kuin varttitunnin, vaikka kuinka yritti pidätellä. Mälli lenti tytön perseeseen. Ei se siihen loppunut. Tyttö pesi mulkun nyt kuitenkin hellin käsin, mikä herätti sen taas henkiin. Ei kun uudelleen sänkyyn ja vanhanajan pano edestä. Nyt kyllä kestin huomattavasti pidempään ja sain tyttösen valittamaan allani. Hän meinasi kynsiä selkäni verille. Enpä ole vielä semmoista orgasmia naisella nähnyt ennen.

Tyttö huusi kuin tapettava, silmät nurin päin päässä, ja tärisi kun horkassa. Silloin en kyllä pystynyt pidättelemään enää, vaan toinen lasti lähti tytön vitun pohjalle. Sitten jäätiin hyttiin nukkumaan ja aamulla ennen Tukholmaa kaikki uusiksi. Aamulla selvisi, että neitokainen oli kihloissa suomalaisen kaverin kanssa, joka ei suostunut panemaan peppuvakoon vaikka tyttö sita halusi.

Hullu äijä ei tiedä mitä paitsi jää. Hortoilin laivalta muna arkana maihin ja painuin kaupungille ostoksille. Enkä ole sen jälkeen tyttöä nähnyt, vaikka olen muutamia kertoja laivalla ollut. Sain nuoren miehen kylään ja ilta meni kosteissa merkrissä. Kun oli suostuvainen annpon sille doldpja joka kokoapyllyyn. Otti isonkin vaikka valittikin, oli irstasta naida sitä kun vielä tuli uudellenkin. Olin silloin vuotias koltiainen ja pillu tietysti aina mielessä.

Runkkailin päivin öin, mutta vonkaamisesta huolimatta en oikeaa pillua onnistunut saamaan. Tytöt vain nauroivat ja käskivät minun vetää käteen, kun ehdotin heille sukupuoliyhdyntää. Olin maatilan poika, ja meillä oli parikymmentä lehmää navetassa. Aloin riisua hänen hipstereitä ja irrotin rintsikat, joista pullahtivat terhakat B-kupin tissit. Samassa ihailin tuon punapään treenattua peppua hetken, kunnes hän alkoi nuolla hieman osaamattomasti mulkkuani.

Käännyimme asentoon, ja pystyin maistamaan Eerikan nuoren kiiman. Nuolin Eerikan pillua kiimassa, ja hetken päästä kuulin -Älä lopeta, mä tuun ihan just! Itse en ollut vielä lauennut, mutta annoin Eerikan levätä samalla kun nuolin hänen maidonvalkeita rintojaan. Ja minä tottelin, käänsin hänet neljälle raajalle sohvalle, ja vaikka Eerika oli litimärkä, tiukkaan pilluun tunkeutuminen oli silti hieman hankalaa. Kysyin häneltä -Ei satu, pane mua jo!

Eerika huusi kiiman vallassa. Tungin mulkkuni tiukkaan kiimapilluun, ja tunsin Eerikan immenkalvon löystyvän. Näin vähän verta, mutta se ei estänyt minua. Panin tuota kiimaista pikkulikkaa kiimaisena, ja tunsin spermalastin tulevan.

Huusin kiimassa -Tuu vaa sisään, mul on pillerit! Pillun tiukkuus oli liikaa ja tunsin kuuman ryöpyn tulevan, laukesin parhaan kaverini siskon pilluun. Vedin mulkun ulos ja katselin ylpeänä spermasta tihkuvaa pillua. Eerika oli kaatunut sohvalle selälleen, ja näin että hän oli tyytyväinen. Leffa oli edelleen taustalla. Eerika sanoi, näin hänen punastuvan. Eerika nousi ylös ja käveli keittiöön, hänen pillu edelleen sylki spermaa ulos.

Hän viipyi siellä hetken, ja tuli takaisin rypsiöljypullon kanssa. Hän nappasi minua kädestä, ja kävelytti minut portaita ylös hänen huoneeseensa. Meni makaamaan sänkyynsä perse kattoa kohti. Nappasin rypsiöljypullon, öljysin käteni, ja aloin tunkea sormeani peppuun. Sitten tungin kaksi sormea samaan aikaan.

Öljysin mulkkuni, ja aloin tunkea sitä hitaasti Eerikan treenattuun temppeliin. Aloin liikuttaa sitä hitaasti tiukassa perseessä. En ollut kokeillut peppuseksiä ennen, ja se oli taivaaallista.

Panin jo vähän rajummin, ja kuulin vain huudon: Kiimainen punapääni huusi minulle. Tunsin sperman lähtevän liikkeelle, ja laukesin karjuen Eerikan peppuun. Eerika huusi täysin kiiman vallassa. Tiesin että kaverini sisko oli täynnä spermaa, ja täysin tyydytetty. Eerika makasi hetken sängyllä, ja sitten nousi ylös, ja puki päällensä alusvaatteet, ja muotoja näyttävän kesämekon.

Palasimme takasin leffan katsomiseen, ja huomasin Eerikan sormettavan itteänsä peiton alla. Aloitimme taas kiimaisen suutelusession, ja sitten kuulimme oven avauksen.

Lopetimme heti, ja esitimme vain katsovamme leffaa. Kaapolla oli jalka paketissa, ja kepit. Kuulin ovelta, ja sitten vähän naurua. Kaapo valitti kivuista, ja päätin lähteä kotiin. Eerika saattoi minut eteiseen, otti pikkuhousunsa pois, ja antoi ne minulle.

... 3. lokakuu Kaverin siskoa kiimassa - aloin tunkea sitä hitaasti Eerikan treenattuun temppeliin. Nuolin Eerikan pillua kiimassa, ja hetken päästä kuulin. 6. toukokuu Olin niin kiimassa että revin vauhdilla paitani pois ja sitten aloin vetää Haluan, Emma sanoi päättäväisesti, joten ohjasin kaluna pillun suulle. vittu alasti sisko tissit ja pillu | nämä videot ovat vintage seksiä vanhempasi katseli. naiset ovat kiimainen amatööri elokuvan kokoelma, isot tissit kohtauksia. SEXWORK NET HELSINKI MARI PERANKOSKI RINNAT

Siskon pillua kiimaista pillua

Kaikkee juteltiin seksistä ja pojista kans. Yhtäkkiä se kysy et oonko ollu koskaan tytön kans ja kerroin et haluisin kyllä, mutta kukaan tällaista pullukkaa halua. Se sano et mä oon kaunis ja haluttava. Hyväiltiin siinä rannalla pyyhkeen alla vähän toisiamme ja mentiin uimaan, niin se kysy et haluunks laittaa käden housuun kun se pissaa vedessä?

Olin ihan äimänä ja sanoin et joo. Se pissas rantavedessä kun pidin kättä bikinien sisällä. Pian mentiin meille ja se nuoli mulle parhaat orkut mitä oon saanu ikinä ja pyysi pissaamaan suuhun kylppärissä. Pissasin tietenkin ja sit mä nuolin sitä.

Ollaan oltu siitä lähtien bestikset ja vaikka molemmilla on poikakavereita, niin rakastellaan ja pissaillaan edelleen. Oon ihan hurahtanu harmaissa joggareissa sylikkäin pissaamiseen.

Olin poikakaverini sen vanhepien mäkillä. Sen isukki tarjos viinaa kaikille, illalla sen isä vei mut saunamökkiin ja rupes puoliväkisin naimaan. Onneksi ei tullut ketään kattoo kun kaverini isä panee minua.

Se oli törkeetä mutta kiihotti kun sai "isältäkin" munaa. On irstas vanha ukko kun välillä haluu pikapanot kun muut ei huomaa. Olin nuorena poikana puskassa kusella, kun vanha nainen tuli katsomaan. Halus katsella ja vei kotiinsa missä halus katsella ilman housuja, tarjos viinaa ja kun rupes seisoo niin otti omat housut pois ja rupes päältä naimaan väkisin. Siinä sai isoa riipputissiä suuhun samalla kun eukko tyydytti itseään. Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty, n.

Huh huh , Jaska komaton , Olin kai 15v poika kun pari miestä tarjos viinaa puistossa, en arvannut kun tulin humalaan että haluu naida minua. Viiskyppiset ukot riisu housuni ja rupes työntää mulkkujaan vuoron perään.

Onko muilla kokemuksia huonosta ja "nautiskelusta" kokemuksesta. Eka kerta miestä , Kun ei mulla seisonut niin kaivo tekopeniksen ja rupes naimaan muo peppuun että tunty kyllä.

Nautti kun valitin kun tuuppas sauvaa kunnolla?? No Tulihan , Kunnolta tuntuu että Kunto on saanut ja antanut kunnolla vähän joka sivustolla. Mulle kävi viking linellä kerran mäihä. Iskin baarista oikein isotissisen ja isoperseisen tammukan, tissien koko varmaan joku DD ja perät oli tehty vain sitä yhtä varten.

Se oli varsinainen panokone. Ensin käytiin suihkussa yhdessä. Siellä se meinas syödä mulkun kokonaan - tai ainakin siltä tuntui. Kun pääsytiin sänkyyn, niin ensin työnsin mulkun naisen vittuun oikein kunnolla, mutta neiti halusikin perspanoa. Ensin tuntui, että ei mene sisään sitten millään, vaikka kyrpä seisoi kuin kanki. Liukastus kuitenkin auttoi, että pääsin tosi toimiin. Neitokaisella oli mukanaan tekomuna, jonka se halusi vielä vittuun sisään ja vibra päälle.

Tekihän kutaa kun kulli oli tiukassa perseessä hierottavana - voi taivas. Eihän sitä käsittelyä kestänyt kuin varttitunnin, vaikka kuinka yritti pidätellä. Mälli lenti tytön perseeseen. Ei se siihen loppunut.

Tyttö pesi mulkun nyt kuitenkin hellin käsin, mikä herätti sen taas henkiin. Ei kun uudelleen sänkyyn ja vanhanajan pano edestä. Nyt kyllä kestin huomattavasti pidempään ja sain tyttösen valittamaan allani. Hän meinasi kynsiä selkäni verille.

Enpä ole vielä semmoista orgasmia naisella nähnyt ennen. Tyttö huusi kuin tapettava, silmät nurin päin päässä, ja tärisi kun horkassa. Silloin en kyllä pystynyt pidättelemään enää, vaan toinen lasti lähti tytön vitun pohjalle. Sitten jäätiin hyttiin nukkumaan ja aamulla ennen Tukholmaa kaikki uusiksi. Aamulla selvisi, että neitokainen oli kihloissa suomalaisen kaverin kanssa, joka ei suostunut panemaan peppuvakoon vaikka tyttö sita halusi.

Hullu äijä ei tiedä mitä paitsi jää. Hortoilin laivalta muna arkana maihin ja painuin kaupungille ostoksille. Enkä ole sen jälkeen tyttöä nähnyt, vaikka olen muutamia kertoja laivalla ollut. Sain nuoren miehen kylään ja ilta meni kosteissa merkrissä. Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä. On minullakin isosisko, pari vuotta vanhempi, nykyisin lähentelee kolmea kymppiä, itse tunsin kyllä olevani aina pikkuveli, välit meillä oli ja ovat kylläkin ihan hyvät.

Oli hitaiden tanssien opettelua, alastomuutta syystä tai toisesta ja hänen mieliasusteensa oli pelkkä puolireiteen ulottuva T paita, erittäin kiihottava asuste, kun se antoi viitteitä siitä, ettei alla ollut muuta, ja minulla seisoi ja pakotti kahta kauheammin, varmaan oli tietoinen siitä ja liekö tarkoituskin.

Kun täytti 18 niin alkoi puheet kotoa muuttamisesta ja baareissakin käynnit, eräänä viikonloppuna olimme taas kaksin kotona "Marja" baarissa ja minä kotona ja kun menin sänkyyn siinä puolen yön jälkeen, niin seistä jöpötti ja pakotti tapansa mukaan, kun kuulin, että ulko-ovi kävi, niin tein sellaisen tempun, ilman housuja kun aina nukuin, että olin selällään nukkuvinani, peitto osin pois päältä ja seisova kalu paljaana, Marja katsoi hetken ovelta, meni sitten pois ja tuli uudestaan yöpaita päällä ja istui sänkyni laidalle, otti kiinni siitä kovana seisovasta kalusta ja alkoi runkata, alkoholin tuoksukin tuntui.

Olin heräävinäni, liikahdin ja sanoin jotain, että mitä sinä.. Kun se kotoa muutto tuli ajankohtaiseksi, niin olimme viimeistä kertaa kaksistaan saunassa, pesujen ja suihkujen jälkeen Marja istui penkillä ja sanoi, että tules vähän tänne, kun menin hänen eteensä, niin jatkoi, että olen tainnut vähän kiusailla sinua, toivottavasti tämä korvaa sen, veti minut lähelleen ja teki ns.

On niistä jutuista joskus puhuttukin ihan myönteisissä merkeissä, että muistatko mitä silloin tehtiin, no varmasti.. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Asiallahan ei varmaan olisi merkitystä ellei kyseessä oma sisko. Emma oli vuotias cm 60kg pitkätukkainen brunette, kaiketi c-kupin rinnoilla. Joka päivä runkkasin ja ajattelin Emmaa kuinka rakastelisin hänen kanssaan.

Mitähän hän tuumaisi jos saisi tietää isoveljensä ajattelevan siskoaan. Olen siis vuotias cm 85kg miekkonen, pikkuveitikkakin on mukavat 14cm pitkä ja 4cm paksu.

Asun noin 5km päässä omassa kämpässä, sisko asuu vielä isän ja äidin luona. Noin 10min päästä Emma oli kämppäni ovella, asuin rivitalossa. Laskin hänet sisään, hän oli pukeutunut, sanoisinko melko seksikkäästi. Lyhyet farkku- shortsit ja t-paita näkyvällä kaula-aukolla, huh huh. Sisko meni jääkaapille ja otti limsaa janoonsa. Ulkona oli kyllä aika kuuma, 25 astetta toukokuun lopulla.

Istahdin sohvalle Emman viereen, jostain syystä kaluni alkoi kovettua ja oli vaikeuksia pitää se kurissa, homma ei helpottanut että mulla oli pelkät verkkarit ja t-paita päällä. Emma huomas alkavan pullotukseni ja vei kätensä reidelleni. Emma ei vastannut vaan siirsi kasvonsa lähelle omia, silloin en enää välittänyt vaan toin hänet lähemmäksi ja suutelin häntä, voi että se tuntui ihanalta! Emma vastasi suutelemalla kiihkeästi takaisin.

Olin niin kiimassa että revin vauhdilla paitani pois ja sitten aloin vetää Emman paitaa pois, lähti helposti ja sitten rintaliivit. Vähän jouduin tappeleen niiden kanssa mutta lähtivät lopulta paljastaen siskoni kauniit rinnat.

Otin ne käteeni ja aloin suudella ja imeä niitä, Emma huokaili ja hyväili selkääni samalla. Nousin seisomaan ja riisuin housut, kaluni pomppasi esille, Emma otti sen käteensä ja varovasti alkoi runkata ja imeä. Huokailin syvään, tuntui todella hyvältä. Aloin nuolla ja sormettaa, hän oli aika märkä. Emma äänähteli vaikeroiden kun nuolin hänen klitoristaan. Lopetin ja ohjasin Emman sänkyni luo, Emma meni makuulleen ja kapusin hänen päälleen, sydän jyskytti kovaa. Aaah, Emma äänähti kun työnnyin sisään.

Voi kun tuntui ihanalle, Emma tuntui tiukalta mutta sopivasti ja oli myös märkä. Hiljaa aloin työnnellä edestakaisin kaluani hänen sisällään samalla suudellen häntä suulle, välillä rinnoille. Huokailin todella syvään Emman äänähdellessä nautinnosta. Pikkuhiljaa alkoi paine kasvaa kalussani ja kiihdytin tahtia sitten melkein pimeni.

Orgasmi oli todella raju ja kaluni syöksi valtavalla paineella spermaa syvälle siskoni pilluun. Käteni eivät tahtoneet pitää ja melkein rojahdin Emman päälle. Huokailin syvään ja Emma silitti selkääni. Kuuma viikonloppu Olimme tavanneet Juhan kanssa yhteisten tuttavien tupaantuliaisissa pari viikkoa aiemmin. Paras aina kiellettyä Paljon puhutaan sisarusten välisestä seksistä ja onhan sitä enemmän kuin kuvitellaankaan, itsekin tiedän tuttava naisen, jonka veli kävi läpi hänet ja sisarensa, siis oikeasti yhdynnässä.

Miksi fantasiat olisivat kiellettyjä. Tässä ei ketään kehoteta mihinkään eikä ole oikeasti tehty mitään. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllä nykyään siskokset rakastelevat. Ennen vanhaan kuninkaissa prinssin vaimoiksi ei kelvanneet muut kuin siskot. Silloi kuninkailla oli useampiakin vaimoja ja rakastajatteret päälle. Ymmärrättekö että tapahtuneen kanssa on elettävä.

Sekä hyväksikäyttäjän että hyväksikäytetyn. Sukurutsaus ei ole synonyymi hyväksikäytölle. Sukurutsaus tarkoittaa lähisukulaisten välistä seksiä, ei lähisukulaisen hyväksikäyttöä. Ei rakastelukaan, oli se missä yhteydessä tahansa, ole synonyymi raiskaamiselle tai hyväksikäytölle.

Kun sinä menet yöksi petiin rakkaasi kanssa, sinä et mene häntä hyväksikäyttämään tai raiskaamaan, on tuo rakkaasi sitten lähisukulainen, samaa sukupuolta, tai joku muu. Valitettavasti sinulla taitaa olla myös psykoottisia oireita, koska et kykene ymmärtämään elämän realiteetteja, eli sitä että tuossa tekstissä kyse on seksinovellista, ei tositarinasta.

Sen puolesta suosittelisin sinulle pikaista visiittiä psykiatrian polille. No fantasia oli sitä mitä oli Olin itse silloin melkein15 ja sisko jo 17 Asuimme maalaistalossa aikoinaan. Menopaikkoja ei lähikylissä ollut. Siihen asti oltiin oltu kesät kotona. Sinä kesänä oli tarkoitus päästä jollekin festarille. Sisko halusi päästä neitsyydestään ennen kesää, muttei ollut sopivaa kollia tarjolla.

Tosin olin itsekin kokematon silloin. Olimme keskustelleet seksiasioista useaan kertaan yömyöhään. Kerran sitten päätimme koittaa. Olin kyllä lukenut pornolehtiä ja katsellut kaverin kanssa hänen pornovideokasettia, joten tiesin suunnilleen miten toimia. Kortsuja ostin posket punoittaen kyläkaupasta. Eräänä toukokuun lauantaipäivänä se tapahtui, kun vanhemmat olivat poissa. Kotona, menimme siskon huoneeseen ja riisuiduimme, jätin vielä alushousut ja sisko pikkarit ylle.

Olin aamuyöstä jo kerran runkannutkin. Kömmimme sänkyyn jossa halailimme. Olin silloin itsekin aika hermona. Haroin siskon haaroväliä ja karvoitusta samalla, kun painoin naamani imeskellen tisseihin.

Kullli seisoi niin, että kipeää teki. Riisuimme pian housut ja sisko laittoi vanhan T-paidan perseensä alle. Kortsun saaminen päälle oli sekin melkoinen työ. Sisko makasi selällään, odottaen jalat sivuille levitettyinä. Itse olin polvillani sängyllä ja viimein sain kortsun kuoresta ja rullattua kulllini päälle.

Kumarruin eteen ja yritin hermona tökkiä haaroihin. Sisko pyysi rauhoittumaan ja otti kulllistani kiinni ja ohjasi reiälle. Sain terskanpään sisään, pilllu oli kireänä. Yritin painaa lisää kulllia sisään, sisko puri huuliaan silmat kiinni. Hengähdimme hieman, sitten otin paremman otteen olkapäistä ja sängyn päädystä ja painoin selkäkaarella kulllia sisään. Hetken aikaa kesti ja sitten kullli sytkähti sisään! Makasimme pari pitkää sekuntia liikkumatta.

Sitten aloin kiihkoissani työntelemään ahnaasti. Sänky notkui ja natisi liitoksista. Sisko parahteli äänekkäästi työntöjeni tahdissa. Pilllu tuntui tosi kireältä ja ahtaalta ja taivaalliselta. Onneksi kortsu säilyi ehjänä. T-paitakin oli hieman veressä, onneksi ei lakanat. Kulllini oli illallakin arkana, siskonkin pilllua jomotti pari päivää.

Kesän alkaessa nusssimme vielä kerran uudelleen. Muistan elävästi yhä 2. Olimme istuttaneet kasvimaata kahdestaan jo hyvän aikaa. Tiesimme, että vanhempamme lähtisivät käymään päivällä kaupoissa kaupungissa ja viipyisivät reissulla vähintään neljä tuntia. Olimme lupautuneet hoitamaan kasvimaan sillä aikaa. Olin vilkuillut vähän väliä siskon persettä. Siskolla oli lyhyt kesämekko yllään, reidet välkehtivät auringossa.

Kumarrellessamme huomasin, että hän oli jättänyt rintsikat pois. Tisssit vilahtelivat mekon kaula-aukosta. Minulla oli pelkät shortsit ja T-paita. Kulllini oli ollut puolijäykkänä jo tovin aikaa. Painelin sitä ajoittain alas lahkeeseen, että pystyin kyykistelemään kasvipenkkien välissä. Joskus huomasin, kun sisko katseli toimitustani hymyillen, painelin silloin hieman perusteellisemmin. Viimein koitti aika, jolloin vanhempamme huikkasivat viimeiset ohjeet auton ikkunsta ja karauttivat tiehensä.

Laitoimme kasvimaata vielä, jos vaikka he olisivatkin unohtaneet jotain. Annoin kulllin jo jäykistyä sortseissa estoitta. Se jöpöttikin jo näkyvästi. Sisko katseli hetken haaroihini ja kääntyi sitten peittämään siemenet penkistään — hän laittoi jalat haralleen ja kumartui perse pystössä, selkä suorana eteenpäin. Mekon helma nousi paljastaen mustat pikkarit, valkeat takareidet olivat näkyvissä kokonaan. Hän pyöräytteli lanteitaan vielä. Kulllini oli aivan kovana pursuen sortseista. Harppasin pari askelta siskon taakse.

Hän venytteli selkäänsä työnsi rintojaan esiin. Nännit törröttivät mekon läpi. Saatuamme penkit valmiiksi, kipitimme heti siskon huoneeseen. Sisko kävi vessan kautta ja minä hain kortsut huoneestani. Hyväillimme toistemme vartaloita ja suutelimme himokkaasti eri puolille kaulaa. Puristin mekon lävitse tissejä, nänninpäät olivat aivan kovina. Sujautin käteni reittä pitkin mekon helman alle. Hänellä ei ollut enää housuja laisinkaan.

Pilllu tuntui kuumalta ja kostealta. Heitin paidan ja shortsit pois, seisoin siinä kullli tanassa. Sisko puristeli ja veteli esinahkaa terskan yli muutaman kerran. Laitoin kortsun samantien paikalleen ja konttasin haarojen väliin. Sisko ohjasi kulllia häpyhuulilleen. Työnsin kulllia innolla sisään. Pilllu oli märkä ja tiukka ja puristi tajuttomasti kulllin ympärillä. Nytkytin menemään, sänky narisi ja notkui, sisko piti jalkojaan ristisissä selkäni päällä ja voihki korvaani, laukesin samantien.

Siskon pillua kiimaista pillua