Tomaatteja tomaatteja tampere suomierotiikka

Stand upin Suomen valloitus oli vasta käynnistymässä; kaikki oli uutta ja mahdollista. Tukkaa minulla tosin ei ollut silloinkaan. Lähetin tekstiviestin kaikille koomikoille, joiden puhelinnumero minulla oli. Eli ihan kirjaimellisesti kaikille.

Ja tässä sitä ollaan, reilut 10 vuotta myöhemmin. Sitten aloin miettiä miten festivaalin perustaminen olisi mahdollista. Ensimmäisenä tarvittaisiin tietysti nimi. Sen pitäisi olla vetävä, tarttuva ja kutsuva. Koska en keksinyt sellaista, valitsin kännipäissäni nimen Tomaatteja!

Tosiasiassa käytin paljon aikaa nimen keksimiseen. Ja ihan klassisesti, lasinalusien kääntöpuolelle ja servetteihin. Mikään ei tuntunut hyvältä,. Tiesittekö muuten, että Mr. Bean, eli herra Papu, oli alkuperäiseltä nimeltään Mr. Cauliflower, eli herra Kukkakaali? Mutta mitä tekemistä vihanneksilla ja komiikalla on toistensa kanssa? Ennen vanhaan, jos yleisö oli tyytymätön esiintyjään, tämä heitteli esiintyjää mädillä vihanneksilla, erityisesti… Hetkinen!

Idea tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta: Festivaalin nimeksi tulisi Perunoita, perkele! Koska en halunnut joutua vaikeuksiin Pro Peruna ry: Nyt oli kasassa esiintyjät ja hyvä nimi. Ei oikeastaan muuta, ellei oteta lukuun esiintymistiloja, lipunmyyntiä, markkinointia, järjestysmiehiä, majoitusta, festivaaliorganisaatiota, loppubileiden viinoja ja logoa.

Mutta koska Terttu on Terttu, hän huokaisi, hymyili ja suostui. Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Metsästys, kalastus, aseet 7. Ruoka ja juoma Talouselämä ja yritystoiminta Tietotekniikka ja tietoliikenne Urheilu ja liikunta Rekisteröidy Tietoa palvelusta Asiakaspalvelu Kustantajille.

Uusimmat lehdet   Ammatti- ja järjestölehdet 86   Asiakaslehdet 3   Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito 24   Autot ja moottoriajoneuvot 56   Harrastukset 95   Ilmaiset lehdet   Kaupunkilehdet 79   Kirjat 2   Kulttuuri 38   Kuvastot 3   Lifestyle 9   Matkailu 21   Metsästys, kalastus, aseet 7   Musiikki

Tomaatteja tomaatteja tampere suomierotiikka

Lehtiluukku tarjoaa tutut aikakauslehdet ja julkaisut digitaalisina näköisversioina, joiden lukeminen on helppoa missä ja milloin tahansa. Helsinki Times Lue ilmaiseksi! Myyr York Times Lue ilmaiseksi! Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi!

Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Ravi Magazine Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Cauliflower, eli herra Kukkakaali? Mutta mitä tekemistä vihanneksilla ja komiikalla on toistensa kanssa?

Ennen vanhaan, jos yleisö oli tyytymätön esiintyjään, tämä heitteli esiintyjää mädillä vihanneksilla, erityisesti… Hetkinen!

Idea tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta: Festivaalin nimeksi tulisi Perunoita, perkele! Koska en halunnut joutua vaikeuksiin Pro Peruna ry: Nyt oli kasassa esiintyjät ja hyvä nimi.

Ei oikeastaan muuta, ellei oteta lukuun esiintymistiloja, lipunmyyntiä, markkinointia, järjestysmiehiä, majoitusta, festivaaliorganisaatiota, loppubileiden viinoja ja logoa.

Mutta koska Terttu on Terttu, hän huokaisi, hymyili ja suostui. Kuten suostui myös Hämeenlinnan Kaupungin Teatteri, joka on ollut tärkeä yhteistyökumppani koko matkan ajan. Kiitos erityisesti Jukka Jokiselle! Ensimmäisenä vuonna paikkoja oli vain muutama ja kaikki liput maksoivat 5 euroa. Hämeenlinna ja koko stand up —kulttuuri on läpikäynyt melkoisen muutoksen näinä kymmenenä vuotena. Tietyt asiat eivät kuitenkaan muutu, kuten Hämeenlinnan Tomaattien ainutlaatuinen tunnelma ja minun standup rutiinini.

Kiitos vielä kaikille, jotka ovat tehneet pyyteetöntä työtä festivaalin ja ennen kaikkea naurun eteen! Tiedätte kyllä, keitä olette. Kajaanin Runoviikko on Suomen vanhin ja laajin runoon, lausuntaan ja pienteatteriin erikoistunut koko perheen festivaali. Monen taiteenlajin esityksistä, kirjailijatapaamisista ja keskusteluista koottu ohjelmisto on yllättävä, hauska ja tiukasti kiinni tässä ajassa.

Tampereen Teatterikesä on yksi Euroopan merkittävimmistä teatterifestivaaleista, joka esittelee suomalaisen teatterin kiinnostavimmat ja ajankohtaisimmat esitykset ja tarjoaa kansainvälisiä huippuvierailuja ympäri maailman. Korkealaatuinen ohjelmisto sisältää niin uutta draamaa, nykyteatteria, modernisoituja klassikkoja, tanssiteatteria, nykysirkusta kuin katuteatteriakin — luvassa on seitsemän päivää teatterin juhlaa. Vuonna Tampereen Teatterikesä viettää vuotisjuhlia.

Etusivu » Kaikki festivaalit » Teatteri ja kirjallisuus » Tomaatteja! Stand up -festivaali — Tampereen Tomaatit.

BIG COCK BLOG SEKSITREFFIT ETSI

Kiitos vielä kaikille, jotka ovat tehneet pyyteetöntä työtä festivaalin ja ennen kaikkea naurun eteen! Nyt oli kasassa esiintyjät ja hyvä nimi. Ravi Magazine Lue ilmaiseksi! Ensimmäisenä tarvittaisiin tietysti nimi. Olimme avanneet Club act! Ja ihan klassisesti, lasinalusien kääntöpuolelle ja servetteihin. Kajaanin Runoviikko on Suomen vanhin ja laajin runoon, lausuntaan ja pienteatteriin erikoistunut koko perheen festivaali.